Kuka on nainen trivagon mainoksessa?

Kuka on nainen trivago-mainoksessa?

Onko trivagon tv-mainos tullut tutuksi? Mainoksessa esiintyvä sympaattinen nainen on suomalainen tv-, elokuva- ja teatterinäyttelijä Annika Poijärvi. Annika valikoitui mainokseen lukemattomien hyvien kandidaattien joukosta lähestyttävän ja luonnollisen olemuksensa ansiosta. Ehkäpä tämän takia Annika onkin hurmannut nuoren suomalaissukupolven. Saamamme palautteen mukaan vauvat ja taaperot ympäri maan ovat ihastuneet mainokseen. Annika suorastaan naulitsee perheen pikkuiset kuvaruudun eteen.

Mainoskampanja on herättänyt paljon kysymyksiä sekä tuottanut palautetta, niin positiivista kuin negatiivistakin. Jotta yleisön kuumimmat kysymykset saisivat vastauksen: ei, Annika ei käytä peruukkia, eikä kyseessä ole dubattu mainos. Mutta annetaan Annikan välillä vastata kysymyksiin! Me juttelimme kuvauksissa Annikan kanssa, ja mistäs muusta kuin hotelleista.

Haastattelussa suomalainen tv-, elokuva- ja teatterinäyttelijä Annika Poijärvi

Annika, jos voisit juuri nyt matkustaa ihan mihin tahansa, mistä päätyisit hakemaan hotellia?

Uudesta-Seelannista.

Mm, eksoottinen kohde, mikä Uudessa-Seelannissa kiehtoo?

Olen ollut siellä kerran aikaisemmin lukioikäisenä ja maa teki suuren vaikutuksen. Mutta vielä en ole päässyt käymään Eteläsaarella.

Loistava valinta unelmakohteeksi, mutta palataanpa maan pinnalle. Minne oikeasti suuntaat seuraavalla matkallasi?

Islantiin ollaan seuraavaksi menossa.

Jo toinen eksoottinen kohde! Alan ymmärtää millainen reissaaja olet. Mutta puhutaan hotelleista. Mikä on kaikkein tärkeintä hotellissa?

Sijainti.

Ytimekäs vastaus, josta on vaikea olla eri mieltä. Jos kuitenkin saisit oivallisen sijainnin lisäksi toivoa hotellilta vielä jotakin muuta, mikä olisi sinulle tärkeää?

No… että hotelli olisi kodikas ja jossain vehreällä alueella! Ikkunasta saisi olla vehreä näkymä ja tietty tarpeeksi iso huone. Tyylikäs. Vegaaniruokatarjonta voisi myös olla hyvä. Nyt me ollaan itseasiassa menossa tosi hyvännäköiseen vegaanihotelliin. Harmi vaan, että sitä ei löydy trivagosta.

No niin, alan ymmärtää minkälaisista hotelleista pidät. Mutta sitten seuraa kiperä kysymys: aamupala hotellilla vai katuravintolassa?

Kyllä mä tykkään hotellilla.

Entä mikä on paras hotelli, jossa olet vieraillut ja miksi?

No, jouluna olimme Thaimaassa yhdessä tosi hyvässä hotellissa. Se oli siihen matkaan hyvä. Siellä oli uima-altaat lapsille ja silti se oli ihan rannan vieressä, portaat vaan alas ja siellä oli biitsi. Ja muutenkin sillä oli hyvä sijainti.

Kuulostaa ihanalta, tärkeintä on löytää omalle lomalle sopivimmat puitteet. Ja tietty se sijainti! Entä löytyykö suosikkihotelleja kotimaassa?

No, Haikon kartano on meille sellainen mihin mennään, jos halutaan pieni irtiotto. Se on lähellä ja siellä on tosi hyvä ravintola. Ja muutenkin se on tietysti omanlaisensa kokemuksena.

Helsingissä tietty KÄMP on tosi kiva, siellä ollaan oltu pari kertaa. Hilton Hakaniemi on kanssa kiva. Ja Turussa ihan paras on se Radisson Blu. Todella hyvä hotelli. Olen ollut siellä tosi pitkään, kokonaisen produktion ajan, ja myös lapsen kanssa. Siellä on tosi hyvä ravintola. Oikeasti tosi hyvä.

Kuulostaa herkulliselta, ehkä pitäisi suunnata Turkuun. Mutta hei, matkustaminen ei aina ole ruusuilla tanssimista, kerro hulluin matka- tai hotellitarinasi!

Me oltiin ensimmäistä kertaa Thaimaassa mun miehen kanssa joskus aikoja sitten, ehkä 10 vuotta sitten. Oltiin tehty tosi tarkka suunnitelma siitä, että mitä me tehdään siellä, ja oltiin varattu vaikka mitä jo etukäteen. Kaikki hotellit ja retkiä ja muita, mikä oli ihan idioottimaista, koska meidän oli pakko sitten pysyä siinä.

Matkan loppupuolella mulla oli vähän jo matkaväsymystä ja me mentiin vielä sellaiselle paratiisisaarelle. Oltiin varattu sieltä yhdeksi yöksi bungalow, aika askeettinen sellainen. Kun mentiin sinne huoneeseen, mä olin jotenkin tosi väsynyt, ja ensimmäiseksi katsoin, että vessa oli ihan surkea. En edes muista enää mikä siinä oli vialla. Mutta viimeinen pisara oli se, että siellä oli lepakko.

Ensin katsoin, että siinä sängyllä oli kakkaa ja se lepakko on sen yläpuolella. Siinä vaiheessa vaan romahdin ja rupesin itkeä, että ”mä en halua jäädä tänne” ja ”mä en ole ruskettunut yhtään, vaikka olen ollut täällä jo kaksi viikkoa”. Lähdettiin sitten siltä saarelta pois.

No huh huh. Lepakko ei kyllä kuulu asioihin, joita hotellihuoneestaan haluaa löytää. Me ollaan kirjoitettu unelmien bungaloweista, mutta tuo kuuluu ennemminkin painajaisbungalowien listalle. Ehkä on parempi vaihtaa aihetta. Annika, minkälaista on olla ms. trivago?

Moniulotteinen kysymys. Kuvaukset on musta tosi kivoja. Tänne on kiva tulla ja sit täällä on kivaa porukkaa. Mutta miltä se valmis mainos tuntuu… Neutraalilta, en itse katso paljon telkkaria, joten en näe sitä samalla tavalla kuin ne, jotka katsovat paljon telkkaria. Joidenkin mielestä näkyy tosi paljon telkkarissa. Yksikään tuntematon ihminen ei ole tullut sanomaan mulle mitään. Tutut on tietysti kommentoineet mainosta.

Minkälaista palautetta olet saanut?

Sellaista, että se on hyvä mainos ja informatiivinen. Olen saanut myös ihailua mun puheesta ja koordinaatiosta, siitä kuinka voin puhua ja tehdä ne liikkeet samaan aikaan.

Totta, vaikeampaa kuin miltä se näyttää, ja sä saat sen näyttämään niin helpolta! Annika, sä olit ehdottomasti oikea valinta ms. trivagoksi. Kerro vielä, mitä sä teet nykyään, kun et etsi sopivinta hotellia televisiossa?

Mä olen teatterissa harjoittelemassa tai esittämässä näytelmiä.