Pohjoismaat

Pohjoismaiden parhaat kylpylät

Listasimme Pohjoismaiden parhaat kylpylät, jotka ovat rauhan ja luksuksen keitaita pohjolassa.

Näissä huippukylpylöissä yhdistyvät veden parantava voima sekä pohjoisen luonnon elementit. Kylpylöiden tinkimätön skandinaavinen tyyli ja meditatiivisen rauhallinen tunnelma, tarjoavat vertaansa vailla olevan mahdollisuuden irrottautua arjesta. Mikäli haluaa panostaa levolliseen hermolomaan, kannattaa valita oma suosikkinsa ja uppoutua pohjoismaalaisen kylpyläperinteen maailmaan.

ARKEN

1/2

Hieman Göteborgin keskustan ulkopuolella sijaitseva Arken on tyylikäs kylpylä, jossa todella uskotaan veden voimaan. Visiitti kylpylään aloitetaan japanilaisen perinteen mukaan meditatiivisella puhdistautumishetkellä, jonka jälkeen tarjolla on erilaisia vesihoitoja.

Hemmottelun ohella Arkenissa voi nauttia taiteesta. Tästä kylpylästä löytyy yksityinen taidegalleria, jossa voi tutustua niin tunnettujen kuin vähän tuntemattomampienkin taiteilijoiden teoksiin.

Arken Hotel & Art Garden Spa

Göteborg
8.2 Erittäin hyvä (1267 arvostelua)

ION LUXURY ADVENTURE

1/2

ION Luxury Adventure on islantilainen luksuskylpylä, jossa tunnetaan ympäröivän luonnon voima ja merkitys. Hotellissa on tarjolla lukuisia rentouttavia hoitoja, joissa hyödynnetään paikallisia luonnontuotteita kuten yrttejä ja suolaa.

Islantilaisen luonnon läheisyyteen on mahdollista päästä myös erilaisten aktiviteettien kautta. Tämä kylpylähotelli tarjoaa seikkailumahdollisuuksia aina ratsastuksesta sukeltamiseen.

ION Adventure Hotel, Nesjavellir, a Member of Design Hotels

Hveragerði
8.0 Erittäin hyvä (560 arvostelua)

LÅNGVIK

1/2

Kirkkonummelta löytyvä Långvik on suomalaisen kylpylätarjonnan helmi. Långvikissä voi rentoutua erilaisten hoitojen ja aktiviteettien parissa. Tässä kylpylässä on myös tarjolla kourallinen elämyshoitoja, kuten esimerkiksi Kide-huippukylmähoito, jossa oleskellaan -110 celsiusasteisessa huoneessa muutama minuutti.

Kylmähoidolla on lukuisia hyödyllisiä vaikutuksia, joiden ohella se on elämys sinällään. Långvikissä voi myös rentoutua perinteisen suomalaiseen tapaan saunan lämmössä tai eksoottisemmin kokeilemalla elämyksellistä suihkumaailmaa.

Långvik Congress Wellness

Huippuarvostelut
Kirkkonummi
8.5 Loistava (44 arvostelua)

THE THIEF

1/2

Oslossa sijaitseva The Thief on ylenpalttinen kylpylä, jossa panostetaan laatuun. Täällä on mahdollista päästä kokeilemaan esimerkiksi hoitoa nimeltä Thief Hamam, joka on kokonaisvaltainen puhdistautumisrituaali. Hoidon juuret ovat turkkilaisessa kylpyläperinteessä.

Turkkilainen sauna eli hamam on höyrysauna, jossa on perinteiden mukaisesti peseytymisessä avustavia hierojia. Tässä hoidossa peseytyminen ja hieronta yhdistyvät rituaaliksi, jossa vesi ja lämpö hellivät kehoa. Vaihtoehtoisesti akkujaan voi ladata hotellin upeissa ravintoloissa kulinaristisista kokemuksista nauttien.

The Thief

Huippuarvostelut
Oslo
9.4 Loistava (1773 arvostelua)

YSTAD SALTSJÖBAD

1/2

Itämeren rannalla sijaitseva Ystad Saltsjöbad on upea kylpylä Ruotsin Skånessa. Tämän kylpylän ensiluokkaisessa ympäristössä on mahdollista päästä nauttimaan niin luonnonvedestä kuin elämyksellisistä kylpylähoidoista. Kylpylän sijainti on mitä uskomattomin ja tarjoaa kaiken tarvittavan rentouttavaa hermolomaa varten.

Kylpylässä tarjolla oleva The Creek Experience, on hoito, jossa klassiset alkuaineet ja erilaiset kylpyläperinteet yhdistyvät kokonaisvaltaiseksi elämykseksi. Tämän hoidon kautta pääsee myös nauttimaan viidakkotunnelmasta sekä erilaisista vesielementeistä.

Ystad Saltsjöbad

Huippuarvostelut
Ystad
8.8 Loistava (1011 arvostelua)

KURHOTEL SKODSBORG

1/2

Kurhotel Skodsborg on kaunis kylpylähotelli noin 20 minuutin ajomatkan päässä Kööpenhaminasta. Tämä historiallinen hotelli avasi ovensa vuonna 1898 ja on siitä asti vaalinut vieraittensa hyvinvointia. Kylpylä tarjoaa laajat hoitomahdollisuudet perinteisistä hieronnoista erilaisiin terapeuttisiin hoitoihin.

Myös kauneushoidot kuuluvat kylpylän laajaan valikoimaan ja Kurhotel Skodborgissa kauneusunelmat toteutuvat. Hotellissa on nimittäin tarjolla huikeat kolme tuntia kestävä koko vartalon huomioiva kauneushoito nimeltä A Dream Come True.

Kurhotel Skodsborg

Huippuarvostelut
Søllerød
8.8 Loistava (2050 arvostelua)